ShoreTel KontaktcenterExceptionell lösning för optimal kundnöjdhet

 

ShoreTel Kontaktcenter - Prisplan

 • Agent

  Standard

  Telefon-agent
  399kr  /mån Webbbaserat

  arbetsfönster

  Avancerad samtalsstyrning Personlig köhantering Koder för paus, arbete och samtal
 • Agent

  Pro

  Multimedia-agent
  699kr  /mån Agent Standard

  plus

  Multimedia (e-post, chatt, sms etc.) Trigger mot CRM system Verifiering mot databas
 • Agent

  Premium

  Administratör
  999kr  /mån Agent Pro

  plus

  Realtids monitor med tröskelvärden Medlyssning och coachning av agent Kundanpassade rapporter
 • 1

Är du ute en lösning som klarar av att hantera stora mängder samtal och förfrågningar? Nu har du hittat den och våra superenkla prisplaner.

Vår grundprisplan Agent Standard innehåller allt en normal telefonagent behöver. Fungerar från precis var som helst i världen och kan användas med dator, mobil och kontorstelefon. Ha full koll på alla samtal, styr till till din personliga kö, koda dina samtal, frånvaror och efterarbetes tid. Så enkelt att använda och samtidigt kraftfullt och pålitligt.

Agent Pro har en även stöd för att hantera andra medier som e-post, chatt och sms på samma enkla sätt som man gör för sina telefonsamtal. Vi adderar på kundunika triggers och verifiering av den som hör av sig.

För de mest avancerade användarna så är Agent Premium laddad med realtidsöverblick och administration. Följ upp beteenden och samtalsstatistik genom att skapa och schemlägga kundanpassade rapporter. Medlyssna, hjälp och träna Agenter utan att fysiskt behöva sitta brevid dem. Man får larm när förutbestämda tröskelvärden uppnås och man kan snabbt möblera om i systemet utan att det påverkar driften.

Multiple packages

Välj den perfekta mixen för ditt företag. Prisplaner kan löpande bytas, avslutas eller nystartas...precis när man vill! Vi säkerställer att man endast betalar för det som används och att varje person har rätt prisplan.


Klicka för att hämta en detaljerad prisplan Ladda ner PDF

Vill du veta mer om ShoreTel Kontaktcenter?

ShoreTel Kontaktcenter är laddad med avancerade funktioner och samtidigt så galet enkel att använda. Kontakta oss för en kort demo eller klicka på länken för att starta din kostnadfria testperiod.